Skip to main content

Γλίτωσε την ρήξη χιαστού ο Αντετοκούνμπο, άγνωστο το πότε θα επιστρέψει

Ανακούφιση, αλλά όχι εφησυχασμός, επικρατεί στους Μιλγουόκι Μπακς, μετά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ των «Ελαφιών», μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Game 4 των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ με την Ατλάντα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/06), έδειξαν ότι γλίτωσε την πιο μεγάλη ζημιά (σ.σ. ρήξη χιαστών), παρόλα αυτά παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (30/06) οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις στο γόνατο του Αντετοκούνμπο δεν πειράχτηκαν, κάτι που εάν είχε συμβεί θα σήμαινε αυτόματα την απουσία του για περίπου 6 μήνες από τα παρκέ, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη μετά βεβαιότητας σε τι κατάσταση θα βρεθεί μετά την αποθεραπεία που ξεκίνησε ήδη και πόσο θα τραβήξει αυτή.

Με πιο απλά λόγια οι «Μπακς» δεν γνωρίζουν ακόμη εάν θα έχουν μαζί τους τον MVP του 2019 και 2020 σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χοκς και προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει στο Game 5 της σειράς με τα «Γεράκια», με τη σειρά να είναι στο 2-2 και το επόμενο ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/07) στην έδρα του Μιλγουόκι.

Σαφώς οι άνθρωποι του οργανισμού αισθάνονται ανακουφισμένοι που το μεγάλο τους αστέρι γλίτωσε τη ρήξη χιαστού, κάτι για το οποίο υπήρχε έντονη ανησυχία τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Ο Giannis έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του.