Skip to main content

Super League: Κίνδυνος αναβολής της πρεμιέρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, αθάνατοι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί θεσμοί… Μία ημέρα πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League, αίφνης, όλα βρέθηκαν στον «αέρα»! 

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε (10-6 οι ψήφοι) υπέρ του υποβιβασμού τριών ομάδων από την ανώτατη Λίγκα (14ος-15ος-16ος), απευθείας άνοδο του πρωταθλητή της Football League και διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στη 13η ομάδα της κατάταξης στη Λίγκα με τη δεύτερη της Β΄ Εθνικής, για να μειωθούν οι σύλλογοι της Λίγκας σε 14 από τη νέα περίοδο.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά της Super League και υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για αναβολή της πρεμιέρας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.