Skip to main content

Οι Μπακς ανησυχούν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της απεικονιστικής εξέτασης, οι Μιλγουόκι Μπακς φοβούνται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο, στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της ανατολικής περιφέρειας με την Ατλάντα.

«Θα δούμε πώς είναι αύριο», δήλωσε ο προπονητής της Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά την ήττα με 88-110. «Θα πάρουμε τα πάντα όπως έρχονται. Θα το αξιολογήσουμε. Έχουμε μια ομάδα, ένα καλό ρόστερ».

Ο Αντετοκούνμπο, τον οποίο βοήθησε ο αδελφός του Θανάσης, αφού τραυματίστηκε στην τρίτη περίοδο, δεν επέστρεψε στον αγώνα μετά τον τραυματισμό του και οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν για πρόβλημα στους χιαστούς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε όταν πήδησε σε αμυντική προσπάθεια για να αποτρέψει ένα alley-oop στον ψηλό (σέντερ) των Χοκς, Κλιντ Κάπελα.

Ο άσος των «ελαφιών» είδε το γόνατό του να λυγίζει αδέξια καθώς προσγειώθηκε, έπεσε στο γήπεδο με έντονο πόνο, αρπάζοντας το γόνατο και ο Κάπελα έπεσε πάνω του, αφού σημείωσε το καλάθι.

Ο δύο φορές MVP του NBA είχε 14 πόντους και οκτώ ριμπάουντ σε 24 λεπτά. Μετά τον τραυματισμό πέστρεψε στο γήπεδο σε λιγότερο από τρία λεπτά αργότερα, αλλά ύστερα γύρισε πάλι στα αποδυτήρια.

Πηγή: Ρόιτερ