Skip to main content

Σε Αθλέτικ, Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ τα «εισιτήρια» των ημιτελικών στο Κύπελλο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας νικώντας και στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών τη Χετάφε, με το ίδιο σκορ.

Μετά το 1-0 στο «Μαδριγάλ» το «κίτρινο σκορ» επιβλήθηκε της αντιπάλου του 1-0 και στο «Αλφόνσο Πέρεθ» με γκολ του Χεράρδ Μορένο στο 78ο λεπτό και τώρα θα αντιμετωπίσει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Μπαρτσελόνα, που απέκλεισε χθες την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Πρόκριση και για τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε, που νίκησαν 1-0 στο «Σαν Μαμές» τη Μάλαγα με γκολ του Άριτζ Αντούριθ στο 48΄, ενώ ο πρώτος αγώνας, στην Ανδαλουσία, είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Στα ημιτελικά η Μπιλμπάο θα παίξει με την Εσπανιόλ, που απέκλεισε τη Σεβίλη παρά την ήττα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 1-0.

Το γκολ του Ντιόγκο Φιγκέιρας στο 88ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που είχε χάσει στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» με 3-1 από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.