Skip to main content

Καφού και Χασάν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Καφού θα συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Ζοζέ Σα, ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς των «16» του Europa League με την Γουλβς στο «Μολινό», ενώ ο Χασάν θα αντικαταστήσει τον τραυματία, Σουντανί.

Μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου γκολκίπερ στην προπόνηση και τον αποκλεισμό του από την αποστολή, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει στη λίστα τον έμπειρο αμυντικό μέσο, Καφού.

Στην ίδια θα βρίσκεται και ο Χασάν, ο οποίος θ΄ αντικαταστήσει τον τραυματία Σουντανί, ενώ θα παραμείνουν και οι Τοροσίδης, Λοβέρα εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής (σ.σ. Μπρούνο).

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Ελαμπντελαουΐ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Στη ρεβάνς με τη Γουλβς στο Μολινό την Πέμπτη (6/8, 22:00), στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης ως αναπληρωματκός του Αλέν. Ο νεαρός πορτιέρε θα είναι στη λίστα Β του Ολυμπιακού μαζί με τους Καραργύρη, Μαρτίνη, Ξενιτίδη και Σουρλή.