Δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ελένη Χατζηλιάδου, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά και θα χρειαστεί να περιμένει τις wild card από την Παγκόσμια Ομοσπονδία καράτε.
Η πορεία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Παρίσι ολοκληρώθηκε στο δεύτερο γύρο. Στον πρώτο νίκησε εύκολα την Σλοβένα Κίτι Σμίλιαν με 10-0, όμως η Γερμανίδα, Γιοχάνα Νιρ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο.
Πλέον, η Ελένη Χατζηλιάδου ελπίζει μόνο μήπως της δοθεί το εισιτήριο για το Τόκιο μέσα από τις wild cards που θα μοιράσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Το Σάββατο είχαν μείνει εκτός ακόμα δύο μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας. Στην κατηγορία των -75κ ο Διονύσης Ξένος αποκλείστηκε από τον Μαμντούχ Αμπντάλα Αμπντελαζίζ, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με ένα χτύπημα στα όρια του αντιαθλητικού, ενώ η Χάιμα Μίντι από την Αλγερία απέκλεισε στην κατηγορία των -61κ την Βίκυ Πανετσίδου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












