Skip to main content

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκ. ευρώ στους πληγέντες των πυρκαγιών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στέκεται αλληλέγγυα στους πληγέντες από τον πύρινο όλεθρο που σάρωσε την ανατολική και τη δυτική Αττική.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι θα προσφέρουν άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτοβουλίες για να αμβλυνθεί ο πόνος τους. 

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.