Skip to main content

Πόλο: Ήττα της Εθνικής από Μαυροβούνιο στο Νις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χθες, εναντίον της Γερμανίας, η Εθνική Ανδρών είχε ένα εύκολο παιχνίδι και επικράτησε με 14-6, αλλά σήμερα το Μαυροβούνιο ήταν πολύ πιο δυνατός αντίπαλος και επιβλήθηκε της ελληνικής ομάδας με 9-7.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του τουρνουά που φιλοξενείται στη Σερβία και την πόλη Νις. Το απόγευμα η Εθνική θα παίξει και τρίτο αγώνα αντιμετωπίζοντας την Κίνα, που ηττήθηκε 10-12 από τους Γερμανούς στον άλλο πρωινό αγώνα.

Για την Ελλάδα σκόραραν οι, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας 2, Δερβίσης, Φουντούλης και Γούνας, ενώ για τους Μαυροβούνιους τα γκολ σημείωσαν οι, Πάσκοβις 2,  Ίβοβιτς 2,  Ντρ. Μπρούλιαν, Ντα. Μπρούλιαν, Ράντοβιτς, Ουκρόπινα και Μούρισιτς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.