Skip to main content

Ισπανία: «Ίδρωσε», αλλά νίκησε η Μπαρτσελόνα τη Μάλαγα (2-1)

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Νόου Καμπ» η Μπαρτσελόνα πέρασε από το «Ροσαλέδα» με 2-1 επί της Μάλαγα και πέρασε ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Στην έδρα όπου η Ατλέτικο είχε γνωρίσει την ήττα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα των παικτών της και έφυγε με ένα σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει για να κάνει το «back to back» στην primera division.

Ο Μουνίρ στο 2΄ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς από πάσα του Σουάρες, αλλά από κει και πέρα οι Ανδαλουσιάνοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και στο 32΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χουάνπι, ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρος, από τη σέντρα του Αντριάνο ο Μέσι με βολ πλανέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, χάρις στο οποίο οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν στην κορυφή, αλλά αύριο η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στο ρετιρέ, εάν νικήσει στην έδρα της τη Σεβίλλη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.