Skip to main content

Επιστροφή Καζάζη στον πάγκο του Ολυμπιακού

Σχεδόν μία ημέρα αφότου αποχαιρέτησε τον Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη.

Ο Έλληνας τεχνικός, που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας κι επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στον πειραϊκό σύλλογο, για να αναλάβει τις τύχες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε εργαστεί για τρία χρόνια (2012-2015) στον Ολυμπιακός και στη διάρκεια της θητείας του οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων,  2 Κυπέλλων και 2 Λιγκ Καπ Ελλάδας. 

«Αποτελεί τιμή και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Καζάζης στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας.

«Είναι η ομάδα στην οποία νιώθω πολύ χαρούμενος και δυνατός και στόχος μου είναι, όπως και την προηγούμενη φορά στην πρώτη θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα, να την επαναφέρουμε στην κορυφή. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος και θα πετυχαίνει τους στόχους μας».