Skip to main content

Δωδέκατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ με ηγέτη τον Ζήση

Ο Νίκος Ζήσης έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ, στο πρώτο του ματς στην Basket League μετά την επιστροφή του στην Ένωση και οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Περιστερίου με 77-73.

Μπορεί να μην έπαιξαν οι Λάνγκφορντ και Γκίκας, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την ΑΕΚ να συνεχίσει το σερί της επί ελληνικού εδάφους και με τον 37χρονο, Ζήση, να «οργιάζει», έφυγε νικήγτρια από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αυξάνοντας τη διαφορά της από το σημερινό της αντίπαλο.

Με την 12η συνεχόμενη επιτυχία της η ομάδα του Παπαθεοδώρου εδραιώθηκε στην 2η θέση κι αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αυξήσει τη διαφορά από τους υπόλοιπους «μνηστήρες».

Στα 37 του χρόνια ο Ζήσης πήρε από το χέρι την ΑΕΚ και την οδήγησε σε ένα σπουδαίο «διπλό». Ο έμπειρος άσος συνέβαλλε τόσο στην δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση, με αποτέλεσμα να κλείσει τον αγώνα με 18 πόντους (3/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα), ένα ριμπάουντ, 5 ασίστ και χωρις κανένα λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής’!