Skip to main content

Νοκ άουτ με Γκαμπάλα ο Κουτρουμπής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νοκ άουτ από την πρώτη αναμέτρηση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Γκαμπάλα τέθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Μετά τον Λούκας Βιαγιαφάνιες, που λόγω τραυματισμού δεν θα προλάβει την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης, ένας ακόμη βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο ματς με τους Αζέρους.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας τα ξημερώματα του Σαββάτου κι ως εκ τούτου θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της 27ης Ιουλίου, ενώ θα «τρέξει» για να προλάβει τη ρεβάνς στο Μπακού στις 3 Αυγούστου, καθώς θα ξεκινήσει προπονήσεις στα τέλη του μήνα.

Την θέση του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ροντρίγκο Μολέδο, αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.