Skip to main content

NBA: Στο Σακραμέντο ο Κουφός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αφήνει το Μέμφις και τους Γκρίζλις για το Σακραμέντο και τους Κινγκς ο Κώστας Κουφός.

Ο ομογενής σέντερ συμφώνησε με τους «βασιλιάδες», που τον δελέασαν με ένα πλουσιοπάροχο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (ο Κουφός έχει την οψιόν για το 4ο έτος) έναντι 33 εκ. δολαρίων, για να αποτελέσει τη «ρεζέρβα» του ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο 26χρονοςΚουφός έπαιξε στους Γκρίζλις την τελευταία διετία, ενώ οι Κινγκς θα αποτελέσουν την πέμπτη ομάδα στην επταετή καριέρα του στο ΝΒΑ, μετά τις Γιούτα, Μινεσότα, Ντένβερ και Μέμφις.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Κουφός είχε μέσο όρο 5,2 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα, στα 16,6 λεπτά συμμετοχής που αγωνιζόταν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.