Skip to main content

Κορακάκη: «Από τα πιο δύσκολα μετάλλια στην καριέρα μου»

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια, Άννα Κορακάκη, ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο βάθρο, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, όπου κατέκτησε την 2η θέση.

Στις δηλώσεις της η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο τόνισε πως το ασημένιο μετάλλιο που πήρε στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα που έχει κατακτήσει έως τώρα στην καριέρα της. Αιτιολόγησε την άποψή της, λέγοντας πως έκανε πολύ κακή εκκίνηση στον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή ψυχολογίας που είχε στον τελικό.

«Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μετάλλια στην καριέρα μου μέχρι τώρα. Η δυσκολία ξεκίνησε από τον προκριματικό. Είχα ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα.

Το σκορ της πρώτης μου δεκάδας ήταν αυτό που θα έκανα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Μετά όμως πήγα αρκετά καλά», είπε και στη συνέχεια στάθηκε στην αλλαγή της ψυχολογίας που είχε στον τελικό:

«Ήταν πολύ απαιτητικός. Είχε μέσα αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου, παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Ολυμπιονίκες. Είχα άλλη ψυχολογία γιατί μπήκα στο όριο και ήταν ήδη δώρο για μένα. Το είδα σαν κάτι άλλο. Μετά ήμουν πολύ καλά. Τεχνικά μου βγήκαν λάθη, δεν ήταν η μέρα μου. Όλα καλά στο τέλος».