Ακόμη ένα πρωτάθλημα για άλλο ένα τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού…
Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους στα υγρά σπορ κατακτώντας τον τίτλο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, που διεξήχθη στη λίμνη Βεγορίτιδα.
Ο πειραϊκός σύλλογος πρώτευσε στο ομαδικό της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών, στην οποία πήραν το χρυσό μετάλλιο και στα πέντε αγωνίσματα του προγράμματος, ενώ κατέλαβαν και την πρώτη θέση στη βαθμολογία της διοργάνωσης.
Ο Ηρακλής ήταν νικητής στο ομαδικό Νέων (αθλητές/τριες ηλικίας έως 19 ετών), ενώ στις ηλικίες 14-16 πρώτευσε ο ΑΝΟ Γλυφάδας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












