Skip to main content

Μουντιάλ 2018: Συγνώμη από την ομοσπονδία της Γερμανίας για τον αποκλεισμό

Συγνώμη από τους οπαδούς της Γερμανίας ζητά με ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με αφορμή τον αποκλεισμό της «νασιοναλμανσάφτ» από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως η DFB παραδέχεται πως η Εθνική ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στο Μεξικό και στη Σουηδία για την πρόκριση, αλλά και στη Νότια Κορέα για τη νίκη της!

Στην ανακοίνωση, που φιλοξενείται στον επίσημο λογαριασμό της ομοσπονδίας στο Twitter, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί οπαδοί, νιώθουμε εξίσου απογοητευμένοι με εσάς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια και περιμέναμε κι εμείς περισσότερα από την ομάδα μας.

Ζητούμε συγγνώμη που δεν παίξαμε όπως αρμόζει σε παγκόσμια πρωταθλήτρια και, όσο οδυνηρό κι αν φαίνεται, αξίζαμε τον αποκλεισμό…

Η υποστήριξή σας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης ήταν απίστευτη. Γιορτάσαμε μαζί το 2014, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδέχεσαι την ήττα και να παραδέχεσαι πως οι αντίπαλοί σου ήταν καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Σουηδία και το Μεξικό και, φυσικά, στη Νότια Κορέα για τη νίκη της. Ευχαριστούμε τη Ρωσία για τη φιλοξενία!»