Skip to main content

«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου ο ΝΟΒ (9-8 τον Ολυμπιακό)

«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου της Α1 πόλο ανδρών έμεινε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, μετά τη σημερινή (15/05) νίκη επί του Ολυμπιακού με 9-8 στον Λαιμό.

Οι «μπέμπηδες» μείωσαν τη σειρά των τελικών σε 2-1 και θα επιδιώξουν την ερχόμενη Δευτέρα (17/05, 18:00) να κάνουν το «διπλό» στον Πειραιά για να ισοφαρίσουν, στο τέταρτο ματς με τους Πειραιώτες, που εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο και θα έχουν την ευκαιρία σε δύο 24ωρα να πάρουν το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα τους.

Οι Πειραιώτες που βρέθηκαν να χάνουν μετά τα δύο πρώτα 8λεπτα με 5-3, «απάντησαν» στο τρίτο με επιμέρους 2-4 και στο φινάλε της περιόδου το σκορ ήταν 7-7.

Η μάχη συνεχίστηκε μέχρι το τέλος με τον Άντριγια Μπάσιτς να πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο γκολ (το τέταρτο προσωπικό του στο ματς) σχεδόν στην εκπνοή του χρόνου επίθεσης του ΝΟΒ και να κάνει το 9-8 στο 1΄52΄΄ πριν τη λήξη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν στις δύο τελευταίες επιθέσεις τους να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν δικαιολογημένα.