Skip to main content

Ο Σουηδός, Εκμπεργκ στη Λεωφόρο, ο Λετονός, Τρεϊμάνις στο ΟΑΚΑ

Ο Σουηδός ρέφερι, Αντρέας Έκμπεργκ, ορίστηκε από την ΚΕΔ για να «σφυρίξει» στο ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για την 10η (τελευταία) αγωνιστική των play off, ενώ το πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ΑΕΚ-Αρης, θα διευθύνει ο Λετονός, Αντρίς Τρεϊμάνις.

Ο 36χρονος Σκανδιναβός ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και στην τρέχουσα σεζόν έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς ήταν ο «άρχοντας» του πρώτου ματς των «32» του Europa League ανάμεσα στους Πειραιώτες και στην Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη (4-2), ενώ παλαιότερα «σφύριξε» και στις αναμετρήσεις, ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2, Μίλαν-ΑΕΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0. 

Στο ματς που θα κρίνει στην 3η θέση στο ΟΑΚΑ επελέγη επίσης ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Αντρίς Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA.

Στην τρέχουσα σεζόν βρέθηκε επίσης στους αγώνες, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 (Κύπελλο), ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 στη Super League. 

Από εκεί και πέρα το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης θα διευθύνει ο Τζοβάρας, ενώ στις αναμετρήσεις των play out θα «σφυρίξουν»: στο Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανούχος, ατο Απόλλων-Λαμία ο Τσαγκαράκης, ατο Ατρόμητος-Βόλος ο Καραντώνης και ατο ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο Τζήλος.