Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ, η φάση του αγώνα κρίθηκε από το κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube»

Επίθεση εναντίον των διαιτητών στο ημίχρονο καταγγέλει ο Παναθηναϊκός στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ οι «πράσινοι»« στέκονται στην τελευταία φάση του πρώτου τελικού της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό, για την οποία έχουν καταθέσει ένσταση.

Το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» κρίθηκε στα πέντε δεύτερα πριν το φινάλε με το καλάθι της Σταμάτη, ωστόσο, στο «τριφύλλι» στέκονται στο καλάθι της Ριντ στη λήξη του ματς, το οποίο τελικά δεν μέτρησε με τους διαιτητές να το κρίνουν εκπρόθεσμο.

Ο τρόπος που έγινε αυτό (σ.σ. μέσω του youtube» ανάγκασε τους ανθρώπους του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου να καταθέσουν ένσταση.

Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε η πρώτη τοποθέτηση του συλλόγου για τον πρώτο τελικό, μέσω του κειμένου που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Με τον τίτλο του κειμένου «Έγραψαν ιστορία…» οι «πράσινοι» αναφέρουν: «Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ με το ματς να κρίνεται από το youtube του Ολυμπιακού, αφού οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος πήραν απόφαση με βάση αυτό που είδαν εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση. Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές δέχτηκαν επίθεση στο ημίχρονο.»