Skip to main content

Κανένα πρόβλημα με Πανιώνιο (3-0) ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και με την 15η νίκη σε 16 αγώνες πρωταθλήματος έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Στην πρώτη ουσιαστική επιθετική προσπάθεια οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπίσεσβαρ. Στο 11ο λεπτό ο Ολλανδός ξέφυγε από τους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κότνικ για το 1-0.

Ο Πανιώνιος, πάντως, δεν περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και στο 28΄, σε αντεπίθεση, ο Μακρύλλος επιχείρησε ένα δυνατό αιφνιδιαστικό σουτ, που πέρασε μόλις άουτ. 

Στο 40΄ οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μακρύλλος αντικρίσε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αυστηρή ενδεχομένως, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο «Δικέφαλος» απλοποίησε τα πράγματα φτάνοντας στο 2-0, με ωραίο σουτ του Βιεϊρίνια εκτός περιοχής.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69΄ ο Σάκχοφ, κάνοντας ακόμα πιο άνετη την επικράτηση της ομάδας του. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 88΄ με το εξαιρετικό φάουλ του Κόρμπου, που ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε μια εξαιρετική επέμβαση.