Skip to main content

Χωρίς προβλήματα η Εθνική ομάδα στην Αυστραλία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς προβλήματα και με όλους τους διεθνείς στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην Αυστραλία.

Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Kogarah Oval, στα περίχωρα του Σίδνεϊ, ενόψει των δύο φιλικών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, στις 4 και 7 Ιουνίου.

Στην αποστολή της Εθνικής ενσωματώθηκαν και οι Αραβίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα πλέι οφ της ελληνικής Λίγκας.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές μετέβησαν στη μακρινή χώρα μία ημέρα αργότερα από την υπόλοιπη αποστολή, αλλά λόγω του ολοήμερου ταξιδιού δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.