Skip to main content

ΑΕΚ: Τα δίνει όλα ο Μάνταλος για να προλάβει τον Παναθηναϊκό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η προσπάθεια που καταβάλλει ο Πέτρος Μάνταλος για να προλάβει τον «τελικό» της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός της ΑΕΚ έβγαλε σχεδόν όλο το σημερινό (7/05) πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή αυξήθηκαν περισσότερο.

Να διευκρινιστεί ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά η επιθυμία του να βοηθήσει την Ένωση σε αυτό το καθοριστικό ματς είναι τέτοια, που είναι πιθανό να προλάβει. Μέχρι και χθες (6/5) δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει, ωστόσο, θα «σφίξει τα δόντια» και θα επιδιώξει να φορτσάρει στην προπόνηση του Σαββάτου (8/05), οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει ν΄ αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.