Skip to main content

Στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός Τιμ και Ζβέρεφ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο φιναλίστ στο περυσινό Ρολάν Γκαρός, Ντόμινικ Τιμ, νίκησε εύκολα με 6-4, 6-4, 6-2 τον Γκαέλ Μονφίνς και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του γαλλικού Open.

Ο Αυστριακός θα παίξει στον επόμενο γύρο με έναν από τους Κάρεν Κατσάνοφ (Ρωσία) – Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο, διεκδικώντας μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στους «οκτώ» του Ρολάν Γκαρός βρίσκεται και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον 22χρονο Γερμανό να το πετυχαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Ζβέρεφ απέκλεισε τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος προηγήθηκε κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-3, αλλά έχασε τα τρία που ακολούθησαν (2-6, 2-6, 6-7). 

Απέναντί του στο δρόμο για τους πρώτους ημιτελικούς της καριέρας του σε Γκραν Σλαμ θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.