Την τρίτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κατάκτησε ο Ατρόμητος, που σημείωσε νίκη γοήτρου με 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη και τελευταία ήττα στη διαδικασία.
Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στο τρίποντο χάρις στα γκολ του Κατσουράνη (41΄, 61΄) , όμως για να καταταγεί δεύτερη θα έπρεπε να χάσει ο Αστέρας Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ.
Το παρήγορο πάντως για τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια είναι ότι γλίτωσαν έναν γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θα εκκινήσουν από τον 3ο προκριματικό γύρο.
Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο Περιστέρι με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, αφού ο αγώνας δεν είχε το παραμικρό κίνητρο, εκτός του γοήτρου, για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.
Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 14΄ έχασαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Μπάλλα να αστοχεί αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι.
Στο 41΄ από σέντρα του Πίτου Γκαρσία ο Κατσουράνης βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 61΄ ήταν και πάλι ο πρώην «πράσινος» ποδοσφαιριστής που διπλασίασε με εν κινήσει σουτ, από κακή αμυντική αντίδραση του Μαρινάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












