Skip to main content

Το τελευταίο αντίο στον Ρέγες είπαν χιλιάδες άνθρωποι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Σκηνές ανείπωτης θλίψης διαδραματίστηκαν σήμερα Κυριακή (2/06) για πέντε ώρες στο γήπεδο της Σεβίλης, όπου η σορός με φέρετρο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Χιλιάδες άνθρωποι, από τον χώρο του ποδοσφαίρου και μη, συγκεντρώθηκαν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης για να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικομαχαμένο Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ένα 24ωρο νωρίτερα έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ενώ επέστρεψε στην γενέτειρά του.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άλλοτε άσος της Σεβίλης, αλλά και των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως απλοί πολίτες που γνώρισαν μέσα από τα «κατορθώματά» του τον Ισπανό παίκτη, βρέθηκαν στο γήπεδο όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές (σ.σ. πανηγύρισε τρία τρόπαια Europa League με τους Ανδαλουσιάνους) για να τον αποχαιρετήσουν.

Σύσσωμη η ομάδα της Εξτρεμαδούρα, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, έδωσε το «παρών», όπως επίσης και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Σεβίλης, της Μπέτις, ενώ την Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Ραούλ.

Παρόντες ήταν και αρκετοί προπονητές, όπως ο Ουνάι Έμερι και ο Χοακίν Καπαρός, ο Ίβαν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα και ο Μόντσι, αλλά και η πρώτη σύζυγός του Ρέγες, Άνα, με τον 11χρονο γιο τους.