Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχη «Δικεφάλων» στην Τούμπα… με φόντο τον τελικό

Το όνομα του αντιπάλου του Ολυμπιακού στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει γνωστό το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (29/04, 19:00).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο κι οπωσδήποτε έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

Το buzzer beater του Τόμας Μουργκ στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς, που θα επιδιώξουν σήμερα να «σφραγίσουν» το «εισιτήριο» για τον τελικό της 22ας Μαΐου.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα παίξει… τα ρέστα της, ούτως ώστε να βρεθεί για έκτη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο, προκειμένου να «σώσει την χρονιά.»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει μαζί του τους Κρέσπο και Ελ Καντουρί, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα, ενώ εδώ και καιρό έχουν τεθεί εκτός μάχης οι Ολιβέιρα, Σιμόες, Χνιντ,  Μπακάκης, Λάτσι και Ραντόνια.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός, Ντανιέλε Ντοβέρι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βιβένσι, Λο Σίσερο και τέταρτο τον Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Τζιακομέλι από την Ιταλία και AVAR ο Πετρόπουλος.