Skip to main content

Πασκουάλ: Χάσαμε σπουδαία ευκαιρία, η ευθύνη δική μου

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για να προβληματιστεί και να στεναχωρηθεί για τη χαμένη ευκαιρία του ΣΕΦ, αφού πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα για να διεκδικήσει το τέταρτο παιχνίδι, την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Αυτό δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχασε τον τρίτο αγώνα επειδή τα τρίποντα των Μάντζαρη και Σπανούλη άλλαξαν τη ροή του. 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία. Κερδίζαμε με δέκα πόντους, είναι τρομερό αυτό που πετύχαμε. Δυο άμυνες, δυο επιθέσεις, δυο λάθη, δυο τρίποντα από τον Μάντζαρη και τον Σπανούλη άλλαξαν το παιχνίδι», σχολίασε ο «σκασμένος» Ισπανός τεχνικός.

«Χάσαμε βολές, χάσαμε τα ριμπάουντ αλλά ακόμη κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στη συνέχεια εδώ. Θα δούμε τι συμβαίνει με τον Μπουρούση. Πονάει στη μέση, ελπίζω πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του Μάικ Τζέιμς στην τελευταία επίθεση απάντησε ότι «αν δεν κερδίζουμε φταίω εγώ και όχι οι παίκτες μου. Αν θέλετε να βρείτε κάποιον για να ρίξετε τις ευθύνες κάντε το σε εμένα, γιατί εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για κάποιον αθλητή».