Skip to main content

Μπιτς βόλεϊ: Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τις Αρβανίτη – Καραγκούνη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών σταμάτησε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτη και της Πένυς Καραγκούνη στο δεύτερο κατά σειρά τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B., στο Μεξικό.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας στις λεπτομέρειες την ήττα με 2-0 (23-21, 21-19) σετ από τις Ολλανδέζες Σταμ, Σχον.

Το ελληνικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο σετ, καθώς προηγήθηκε με 21-20, όμως τρία συνεχή μπλοκ της Σταμ έφεραν την ανατροπή κι έδωσαν το σετ στην Ολλανδία με 23-21.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το φινάλε. Με το σκορ στο 19-19, δύο συνεχόμενοι πόντοι της Σταμ έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα της.

Η Εθνική ομάδα θα επιστρέψει  στην Ελλάδα και θα μπει στη τελική ευθεία για τη δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά – Continental Cup στην Τουρκία, το τριήμερο 6-9 Μαΐου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.