Skip to main content

Βόλεϊ: Φεύγει ο Φρομ, ανανέωσε ο Καζάζης

Ο Κρίστιαν Φρομ ήρθε πέρυσι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, έδωσε μεγάλη επιθετική ισχύ στους ακραίους κι αποτέλεσε ένα από τα όπλα της πειραϊκής ομάδας στο δρόμο προς την επιστροφή της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η νέα περίοδος, όμως, δεν θα βρει τον Γερμανό διεθνή στην πειραϊκή ομάδα, αφού ο Φρομ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, φορώντας τη φανέλα της ομάδας των Καννών.

«Σε ευχαριστούμε Κρίστιαν! Η παρουσία σου ήταν δυνατή. Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και ελπίζουμε να σε δούμε εδώ ξανά», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου, που εκ των πραγμάτων πια αναζητεί νέο ακραίο ίδιας αν όχι μεγαλύτερης κλάσης.

Κι ενώ ο Φρομ αποχωρεί, ο Δημήτρης Καζάζης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάτι απολύτως λογικό αφού επανέφερε το σύλλογο στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας», ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Επιστρέψαμε στην κορυφή δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα. Ενόψει της νέας σεζόν, θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την εξελίξουμε και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ως αθλητής, γεύτηκα μεγάλες χαρές ως προπονητής και θέλω να συνεχίσω να ζω μεγάλες στιγμές».