Skip to main content

Διαζύγιο του Πλατανιά με Ράμος

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για τον Πλατανιά ο Λεονάρντο Ράμος, καθώς η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό επιθετικό.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ράμος και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, σκόρερ επτά τερμάτων σε 24 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις, υπογράμμισε ότι «πέτυχα γκολ εις βάρος ομάδων που ήξερα μόνο από την τηλεόραση. Αυτό με γεμίζει χαρά για να συνεχίσω να παλεύω σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα. Είμαι πολύ ευγνώμων με όλα και με όλους».

Παράλληλα, ο Ράμος έδωσε ραντεβού για το… μέλλον: «Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, οι οποίοι εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι. Σήμερα ο δρόμος μου αλλάζει κόσμο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι παίρνω το καλύτερο από την Ελλάδα! Χίλια ευχαριστώ και εις το επανιδείν. Μέσα και έξω από τα γήπεδα».