Skip to main content

Οριστικά στην Football League ο Ηρακλής

Είναι, πλέον, οριστικό. Ο Ηρακλής από τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football Leabgue, ενώ ο Λεβαδειακός θα πάρει την θέση του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραιτήθηκε του δικαιώματος έφεσης για τη μη αδειοδότησή της, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λάβει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Super league και κατ΄επέκταση υποβιβάζεται.

Ακόμη κι αν ο «Γηραιός» δικαιωθεί στην έφεση που έχει καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, για την ποινή αφαίρεσης βαθμών που του επιβλήθηκε (-3) σχετικά με την υπόθεση του Πορτουλίδη, την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Football League από τη στιγμή που δεν αδειοδοτείται (η διοργανώτρια αρχή έχει αποφασίσει ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα). Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η ΠΑΕ Ηρακλής παραιτήθηκε από το δικόγραφο της έφεσης που επρόκειτο αρχικά να ασκήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, οριστικοποιήθηκε και η παρουσία του Λεβαδειακού στο προσεχές πρωτάθλημα της Superleague.»