Skip to main content

«Ροχιμπλάνκο» έως το 2024 ο Κόκε

Την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2024 θα συνεχίσει να φορά ο Κόκε.

Η «σημαία» των «ροχιμπλάνκος» συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο για τουλάχιστον 7 χρόνια ακόμη, γεγονός που ανακοίνωσαν επίσημα οι Μαδριλένοι.

Αν και μόλις 25 ετών ο Κόκε θα παραμείνει στο δυναμικό της Ατλέτικο τουλάχιστον μέχρι το 2024  κι αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται εκεί από το 2000, όταν και εντάχθηκε στα τμήματα των ακαδημιών της, κι εφόσον εκτίσει όλα τα χρόνια του νέου του συμβολαίου, τότε θα συμπληρώσει 24 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους «ροχιμπλάνκο».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χοσέ Λουίς Καμινέρο, δήλωσε πως η παραμονή του Κόκε αποτελεί «μια φανταστική είδηση για όλους τους οπαδούς μας και τους ανθρώπους της Ατλέτικο». Συνέχισε ακόμη:

«Είναι το πρότυπο του αθλητή. Ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, εργάζεται ακούραστα, διαθέτει μεγάλη ποιότητα και τεράστιες δυνατότητες για να βελτιωθεί. Είναι ο ηγέτης μας, από μικρό παιδί υπηρετεί την Ατλέτικο και το γεγονός ότι θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη αποτελεί την καλύτερη είδηση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη μια πολύ μεγάλη εμπειρία και είναι ένα παράδειγμα για όλους και για τα παιδιά που βρίσκονται στην ακαδημία. Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, τον σέβονται όλοι στα αποδυτήρια και είμαι βέβαιος ότι θα γράψει ιστορία στο σύλλογο.»