Skip to main content

Αρκάς ο Βλάχος

Τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του ανακοίνωσε σήμερα (19/05) ο Αστέρας Τρίπολης, με την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Μετά από 4 χρόνια και δύο «γεμάτες« σεζόν ο 26χρονος δεξιός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην πελοποννησιακή ομάδα, η οποία έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της και τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992 στην Αθήνα και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Βαλεντίνος, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ, επέλεξε το νούμερο 37 για τη φανέλα του.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα, ο Βλάχος τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Αστέρας είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος. Αποτελεί μια σταθερή δύναμη και έχει πάντα στόχο την Ευρώπη.

Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση το Europa League και ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους σε όλες τις διοργανώσεις».