Skip to main content

Σε απομόνωση στο προπονητικό κέντρο της η Χέρτα λόγω Covid-19

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε απομόνωση στο προπονητικό κέντρο της τέθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Χέρτα Βερολίνου, μετά την επιβεβαίωση τριών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τα θετικά δείγματα του προπονητή Παλ Ντάρνταϊ, του βοηθού του, Αντμίρ Χαμζάγκιτς και του επιθετικού Ντόντι Λουκεμπάκιο, οι οποίοι -φυσικά- δεν βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η απομόνωση θα διαρκέσει 13 ημέρες και θα συνδυαστεί με συνεχή μοριακά τεστ, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Χρέη προπονητή στο διάστημα αυτό θα εκτελεί ο τεχνικός διευθυντής της Χέρτα, Άρνε Φρίντριχ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.