Skip to main content

Απολογούνται την Παρασκευή (18/05) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ερχόμενη Παρασκευή (18/05) κλήηθκαν σε απολογία, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (12/05).

Το κατηγορητήριο που «βαραίνει» τις δύο ΠΑΕ δε δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο, από τα όσα διέρρευσαν κλήθηκαν να απολογηθούν βάσει των παραγράφων 2 (άναμμα πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων), 3 (ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, φωτοβολίδων κλπ) και 4α (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου που δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας) του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.