Skip to main content

Όλοι ευχαριστημένοι στη Μυτιλήνη, 1-1 η Καλλονή με Ατρόμητο

Η Καλλονή έψαχνε για ένα βαθμό προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα και πέτυχε το στόχο της, αναδειχθείσα ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο στη Μυτιλήνη, για την 34η και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λέσβου περάτωσε έτσι επιτυχημένα και τη φετινή χρονιά, ενώ το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα συμμετάσχει στα πλέι οφ για ένα εισιτήριο στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Η συνάντηση κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αν εξαιρεθεί η κεφαλιά του Πετρόπουλου που απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ στο 7΄, αλλά στο 23ο λεπτό η ομάδα της Λέσβου έφτασε στο γκολ που ήθελε: ο Πετρόπουλος πάτησε την μπάλα με «τακουνάκι» στον Μίνγκα κι εκείνος με διαγώνιο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 30΄ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Μανούσου, για να απειλήσει ουσιαστικά για πρώτη (αλλά και τελευταία) φορά στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος με τον Μπρίτο, την προσπάθεια του οποίου εξουδετέρωσε ο Άλεξιτς στο 36΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και αναμέτρηση όδευε προς το τέλος της χωρίς σπουδαίες φάσεις, όταν οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξαφνικά στο 83ο λεπτό φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Παπάζογλου, ύστερα από σέντρα του Καραμάνου.