Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου, που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο.
Ο πανύψηλος επιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής περιόδου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τη βελγική Κορτράικ και η νέα περίοδος θα τον βρει να αγωνίζεται στην Jupiler League.
Ο Παπάζογλου και ο βελγικός σύλλογος βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, έχουν συμφωνήσει στις βασικές παραμέτρους της συνεργασίας τους και αναμένονται οι υπογραφές για να τελειώσει το θέμα.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












