Skip to main content

Αστέρας Ευρώπης

Για 5η φορά στην Ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης θα συμμετάσχει στους προκριματικούς του Europa League της νέας περιόδου.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού εξασφάλισαν την 5η θέση και θα αγωνιστούν στα σαλόνια της Ευρώπης.

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη, ενώ στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

                 Πήρε αυτό που άξιζε

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε τρομερό δεύτερο γύρο στη Super League και πανηγύρισε δικαιολογημένα την κατάκτηση της 5ης θέσης στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Θέση που του έδωσε το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου, μετά το σημερινό 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι Αρκάδες, που επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άνοιξαν το σκορ στο 24΄ με τον Ιγκλέσιας και στο 79΄ ο Μανιάς έβαλε την «σφραγίδα» στο «τρίποντο».

               Βαριά ήττα στους «Ζωσιμάδες» ο Ολυμπιακός

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε την εφετινή χρονιά ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε το ιδανικότερο φινάλε.

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 3-0 των Πειραιωτών, που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Και τα τρία τέρματα των νικητών ήρθαν στο β΄ 45λεπτο με τους Τζημόπουλο (54′), Κόντε (62′) και Βιντάλ (90’+). Μάλιστα στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ…

             Νίκη στο «αντίο» του Γρηγορίου

Νίκη γοήτρου επί του Λεβαδειακού με 2-0 πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Οι Μπανανά (16΄) και Γεσίλ (53΄) ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, με τον προπονητή τους Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει μετά το ματς την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Υποψήφιος για τον πάγκο των «κυανέρυθρων» είναι ο νυν τεχνικός των Βοιωτών, Ζοζέ Ανιγκό.

.