Skip to main content

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Μαρσιάλ

Ζημιά με τον Αντονί Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος στράικερ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο εκτός έδρας ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 με το Καζακστάν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η πρώτη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαράγεβο δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο έκανε νέο έλεγχο άμα τη επιστροφή του στην Αγγλία και η οποία έδειξε πως έχει πειραχθεί ένας σύνδεσμος στο γόνατό του. 

«Δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση, αλλά θα μείνει σίγουρα εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑFP) πηγή προσκείμενη στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε απ’ την πλευρά του πως «…θα μείνει εκτός για κάποιες εβδομάδες», προσθέτοντας πως ευελπιστεί να τον έχει μαζί του προς το τέλος της σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται στις 23 Μαΐου στην Premier League, ενώ τρεις μέρες μετά (26/05) έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Εκεί που φιλοδοξεί να βρίσκεται η Γιουνάιτεντ. 

Όμως για να φτάσει ως εκεί, θα χρειαστεί να προσπεράσει πρώτα στα προημιτελικά το εμπόδιο της ισπανικής Γρανάδα, χωρίς τον Μαρσιάλ, ο οποίος μετράει φέτος 7 γκολ και 8 ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.