Skip to main content

Αύριο «κληρώνει» για την άδεια του Πανιωνίου

Παρατείνεται έως αύριο η αγωνία στις τάξεις του Πανιωνίου, καθώς την Πέμπτη 21 Απριλίου θα γίνει γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης, που εκδίκασε σήμερα την υπόθεση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ευελπιστεί σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας δεν έλαβε άδεια και κατ΄ επέκταση δεν της επιτρέπεται να συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Σε περίπτωση που η απόφαση παραμείνει, τη θέση των «κυανέρυθρων» στη διαδικασία των πλέι οφ θα λάβει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τερμάτισε έκτος στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής, που επίσης «καίγεται» για την άδεια, πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Όπως πληροφόρησε ο σύλλογος «λόγω της ξαφνικής και σοβαρής ασθένειας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου δεν ήταν δυνατή η επαρκής εκπροσώπηση για την ομάδα μας στην σημερινή ακρόαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου χορηγήθηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής αναβολή της ακρόασης μέχρι την Δευτέρα, 25 Απρίλη στις 12:00».

Καλλονή και Πανθρακικός δεν εξασφάλισαν άδεια ούτε από δευτεροβάθμιο όργανο, ενώ στην ομάδα της Κομοτηνής επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ, με συνέπεια οι δύο ομάδες, που υποβιβάστηκαν στη Β΄ Εθνική, να έχουν περιορισμό στις μεταγραφές τους.