Skip to main content

Πρόκριση με… ήττα στο Copa del Rey για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού το 2-0 στα Κανάρια νησιά απέναντι στη Λας Πάλμας, στον πρώτο αγώνα, ήταν ισχυρή παρακαταθήκη.

Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 3-2, αλλά έγιναν ο πρώτος σύλλογος που πέρασε στην οκτάδα του Copa del Rey.

Ο Αντουάν Γκριζμάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 49΄, ισοφάρισε ο Μάρκο Λιβάια στο 57΄, ο Άνχελ Κορέα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο 61΄.

O Λιβάια όμως με το δεύτερο τέρμα του, στο 89ο λεπτό και ο Ματέο Εζεκιέλ Γκαρσία στις καθυστερήσεις έδωσαν μια νίκη γοήτρου στους φιλοξενούμενους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.