Skip to main content

Άνετα στο β΄ μέρος ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καλύτερος στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος, νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό, που σε ένα ακόμη ματς ήταν απογοητευτικός.

Ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Οι «πράσινοι» στάθηκαν αξιοπρεπώς μόνο στο πρώτο ημίχρονο κι από τη στιγμή που δέχτηκαν το πρώτο γκολ στη συνέχεια «κατέρρευσαν» και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους.

Μετά από ένα «στείρο» από κάθε άποψη πρώτο 45λεπτο, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και παρά τις δύο γρήγορες αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Δώνης, κατάφερε να προηγηθεί στο 61΄ με τον Μπρούνο.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 72΄, όταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης έκανε το 2-0 κι έφτασε τα 19 γκολ στην Super League.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.