Skip to main content

Champions League: Ακροβασία σε «τεντωμένο σκοινί» για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Απόψε θα γίνουν γνωστές οι υπόλοιπες δύο ομάδες που θα συνθέσουν την ημιτελική φάση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στις 21:45 ξεκινούν οι αγώνες ρεβάνς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα-Μπάγερν, με τα προγνωστικά να είναι εύθραυστα.

Οι «μπλαουγκράνα», που εσχάτως έχουν αποτυχίες στο ισπανικό πρωτάθλημα και δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, καλούνται να υπερασπιστούν στο «Βιθέντε Καλντερόν» το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Φερνάντο Τόρες, όπως και τους Τιάγκο, Χιμένες, την ώρα που ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει στους Ματιέ, Βιδάλ και Σάντρο

Στην άλλη συνάντηση, στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας, η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, που μετέβη στην Πορτογαλία για να υπερασπιστεί το 1-0 που κατάκτησε στην «Αλιάντς Αρένα».

Οι «αετοί» είχαν παλέψει πολύ στη Γερμανία και είχαν δυσκολέψει το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά απόψε έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: «αποψιλωμένη» επίθεση.

Ο Ζόνας, που είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ματς, είναι τιμωρημένος, ενώ το «κακό» συμπλήρωσε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε ο Μήτρογλου και τον έστειλε στα… πιτς.

Αρκετές και εξίσου σημαντικές είναι όμως και οι απουσίες της Μπάγερν, αφού ο Ισπανός προπονητής της δεν έχει στη διάθεσή του Ρόμπεν, Μπενάτια, Μπαντστούμπερ και Μπόατενγκ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κομάν