Skip to main content

«Ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους φίλους της

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό της που βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ομολογουμένως, η προσέλευση των φίλων της Ένωσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι θύμισε άλλες, παλιές καλές εποχές, καθώς διατέθηκαν 50.141 εισιτήρια, που αποτελεί αριθμό-ρεκόρ για την τρέχουσα περίοδο και όχι μόνο.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, τόσο για την συγκλονιστική προσέλευση στον χθεσινό αγώνα – γιορτή με τον Λεβαδειακό και για την καταπληκτική εικόνα των “κιτρινόμαυρων” εξεδρών του ΟΑΚΑ, όσο και για την άψογη συμπεριφορά και την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ή απειλή τιμωρίας!

Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά ότι με κοινή προσπάθεια και συνεργασία είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πάντα και να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα! Αποδείξατε ότι είστε πρωτοπόροι. Επιβεβαιώσατε ότι είναι πράγματι κάτι το διαφορετικό να βρίσκεσαι δίπλα και να στηρίζεις την ΑΕΚ!

Επιτρέψατε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να χαρούν εντός γηπέδου τη δικαίωση των κόπων τους, αλλά και να απολαύσουν -κατά τρόπο ιδανικό- τη δική σας συγκλονιστική παρουσία πανηγυρίζοντας μαζί σας, συμμετέχοντας στη δική σας χαρά!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εφετινών εντός έδρας αγώνων σε τρεις διοργανώσεις, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εσάς για τη συνολική παρουσία και συμπαράσταση. Δημιουργήσαμε από κοινού τις συνθήκες ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα όποια προβλήματα των περασμένων ετών. Καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας. Πορευτήκαμε μαζί σε αυτή τη διαδρομή!

Όλοι εσείς αποτελέσατε τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας της ομάδας μας! Το θεωρήσατε καθήκον σας και δική σας αποστολή και την φέρατε εις πέρας! Αυτή η ιδανική συνεργασία θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας και για το μέλλον!».