Skip to main content

Super League: «Ζωντανός» για τα play offs ο Ατρόμητος μετά το 4-2 επί της Καλλονής

Τις ελπίδες που έχει για να παίξει στα play offs διατήρησε «ζωντανές» ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη του με 4-2 στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου οι Περιστεριώτες έφτασαν στους 39 βαθμούς κι ελπίζουν σε δύο πράγματα: Πρώτα-πρώτα να «πέσει» στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ και μετά να μην αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος για να πάρουν την θέση του στα play offs με την προϋπόθεση να νικήσουν την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη και να μην φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Ξάνθη.

Προβάδισμα νίκης μέσα σε δύο λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα πήρε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Καλλονή, καθώς στο δίλεπτο 5΄-6΄ σημείωσε δύο τέρματα εκμεταλλευόμενη την κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Μετά από σέντρα του Κιβρακίδη στο 5ο λεπτό ο Κοσμίν Ματέι με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους Περιστεριώτες και αμέσως μετά τη σέντρα των γηπεδούχων, ο Μπρίτο έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον Ουσέρο κι ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ πέτυχε το 2-0. Η εξέλιξη αυτή βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν τα ηνία του αγώνα, ήλεγξαν το ρυθμό και έκλεισαν το ημίχρονο χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Με πέναλτι υπέρ της Καλλονής ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στην παράβαση υπέπεσε ο Κεϊτά κι ο Μανούσος στο 52΄ έβαλε ξανά την ομάδα του στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος (1-2). 

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο ματς στο 58΄ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν ο Αναστασιάδης, με τους περίπου 2.500 οπαδούς της Καλλονής που είχαν γεμίσει το γήπεδο παρά το υποβιβασμό της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες.

Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση και στο 60΄ ξαναπήραν το προβάδισμα με το γκολ του Μπρίτο. Το παιχνίδι τελείωσε στο 76΄ με το γκολ του Λε Ταλέκ (4-2).