Skip to main content

Super League: «Βολεύτηκαν» Λαμία και Απόλλωνας Σμύρνης

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Λαμία και Απόλλωνας Σμύρνης στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη συνάντηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μάχη για την παραμονή, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό για κανέναν, καθώς η διαφορά από την προτελευταία Κέρκυρα αυξήθηκε στους 5 βαθμούς, ενώ οι Επτανήσιοι έχουν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σε ένα πολύ κακό πρώτο 45λεπτο το μόνο που είχαν να θυμούνται οι λιγοστοί θεατές ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, μία για κάθε ομάδα και το συρτό σουτ του Μπούντνικ στο 38ο λεπτό, που εξουδετέρωσε στη γωνία του ο Χουάντερσον.

Μία από τα ίδια όμως και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φίλους των γηπεδούχων μάλιστα να αρχίσουν να φωνάζουν το σύνθημα «παίξτε μπάλα».

Ένα σουτ άουτ του Ελμπάζ στο 64΄ κι ένα του Παντελιάδη στο 70΄, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων, ήταν οι μόνες ανεκτές στιγμές ενός αγώνα που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσος Παπάζογλου του Απόλλωνα, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι ο μόνος που παρατητήθηκε στο παιχνίδι από τον διαιτητή Ζαχαριάδη.