Skip to main content

Συνεδριάζει το απόγευμα η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για ζητήματα του αθλητισμού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εντός της ημέρας (20/03), πιθανότατα το απόγευμα του Σαββάτου, θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για να εξεταστεί το αίτημα του υφυπουργείου αθλητισμού και της ΓΓΑ για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αν και οι άνθρωποι των σωματείων περίμεναν ότι το απόγευμα της Παρασκευής (19/03) ο Νίκος Χαρδαλιάς θα αναφερόταν και στα ζητήματα του αθλητισμού, εντούτοις κάτι τέτοιο δε συνέβη. Ωστόσο, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πρόκειται να συνεδριάσει σήμερα, για να εξετάσει κάποια άλλα θέματα που απασχολούν εν μέσω πανδημίας, ένα από αυτά είναι το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Από το υφυπουργείο αθλητισμού έχουν τεθεί συγκεκριμένα αιτήματα για όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας που έχουν διακοπεί με χρονικούς ορίζοντες επανέναρξης ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ήδη χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την οριστικά διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.