Skip to main content

Χάντμπολ: Ήττα της Εθνικής Ανδρών από την Τουρκία

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 22-26 από την Τουρκία στην Κοζάνη, στον τρίτο αγώνα της για τον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και δυσκόλεψε την προσπάθειά της να καταλάβει την τρίτη θέση και να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει, ουσιαστικά, το τελευταίο «χαρτί» της την προσεχή Κυριακή (14/4), στη δεύτερη αναμέτρηση με τους Τούρκους, που θα διεξαχθεί στο Εσκισεχίρ.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, φτάνοντας δύο φορές στο +3 (7-4, 10-7), με την ελληνική ομάδα να ισοφαρίζει για πρώτη φορά σε 11-11, στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, με γκολ του Κρητικού.

Στο β΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Περίπου έξι λεπτά πριν τη λήξη ο Ηλιόπουλος «έγραψε» το 22-21, αλλά αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο τέρμα της Εθνικής στον αγώνα.

Το τελευταίο πεντάλεπτο αποδείχθηκε στείρο για την ελληνική ομάδα, αφού οι Τούρκοι πέτυχαν πέντε αναπάντητα γκολ και πανηγύρισαν μια νίκη που τους βάζει στο παιχνίδι της πρόκρισης.