Skip to main content

Super League: Ο… 13ος άθλος του Ηρακλή έγινε στα Γιάννενα

Την πιο σημαντική νίκη του μέχρι σήμερα σημείωσε στη φετινή Λίγκα ο Ηρακλής, που άλωσε τα Γιάννενα επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», για την 28η αγωνιστική.

Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από τον Μοντέιρο, σήκωσε το κεφάλι και εκτέλεσε με απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα τον Πασχαλάκη, ήταν εκτός θέσης.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Δώνης διπλασίασε (47΄) κι έβαλε γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του: από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαστακός έκανε το γυριστό μέσα από περιοχή, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον παίκτη του «Γηραιού» που μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε δυνατά.

Ο Δώνης, που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σκόραρε για τρίτο συνεχή αγώνα, μετά το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό κι εκείνο στο 3-0 με την Κέρκυρα.

Από εκεί και ύστερα ο ΠΑΣ άσκησε πίεση στους Ηρακλειδείς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο 83ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Βιντάλ, που έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον και ύστερα στα δίχτυα του.