Skip to main content

Γερμανία: «Σόου» της Μπάγερν με Ντόρτμουντ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Αφεντικό» στη Γερμανία είναι η Μπάγερν, κι αυτό το κατάλαβε με οδυνηρό τρόπο η Ντόρτμουντ, την οποία οι Βαυαροί συνέτριψαν 4-1 στο Μόναχο, για την 28η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «χόρευε» και οι Βεστφαλοί απλά παρακολουθούσαν τους Ριμπερί – Ρόμπεν να συνθέτουν και τον Λεβαντόφσκι να εκτελεί.

Η Μπάγερν έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που ήταν βασικός, καλό θα είναι να ξεχάσει όσο το δυνατόν συντομότερα αυτό το βράδυ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ριμπερί, κι έκτοτε η «Αλιάντς Αρένα» άρχισε να… γέρνει. Ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε στο 10΄ και ο Γκερέιρο έδωσε κάποιο ενδιαφέρον μειώνοντας στο 20΄.

Πρόσκαιρο όμως, αφού ο Ρόμπεν έγραψε το 3-1 στο 50΄ και ο «Λέβα» διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι στο 68΄, που είχε κερδίσει ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Μπούρκι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.